Residentie Nuvola!

In hartje Leuven, centraal gelegen, maar precies ver genoeg weg van de drukke verkeersassen, staat Residentie Nuvola. De 12 units bestaan uit 10 studio’s en twee flats. Door de combinatie van hun strategische ligging in een uitzonderlijk stukje Leuvens erfgoed, en het moderne comfort vormen ze een uitstekende uitvalsbasis voor universiteits- en doctoraatstudenten die opzoek zijn naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte thuis.

Toplocatie!

De toplocatie van Residentie Nuvola (Mussenstraat, Leuven) maakt van deze units een bijzonder interessante uitvalsbasis: op slechts 1.000 meter van de KU Leuven en 400 meter van het Monseigneur Ladeuzeplein, op een steenworp van de historische binnenstad, op slechts 300 meter van de binnen- en buitenring én gelegen in een uitzonderlijk stukje Leuvens erfgoed. In deze residentie verblijf je met je voeten op de grond, maar met je hoofd in de wolken.

Prijzen en beschikbaarheid

De studio’s worden doorlopend verhuurd aan universiteitsstudenten, (internationale) zakenlui en jong-professionals die houden van het comfort, de ruimte van de units en de strategische ligging.

De prijzen variëren van € 650 tot € 830.

Neem met ons contact op om de beschikbaarheid van de units te controleren.