Residentie Katarina!

Residentie Katarina richt zich met z’n 6 units net op die veeleisende doelgroep. De units in de Diestsevest vormen de perfecte oplossing voor universiteits- en doctoraatstudenten, internationale werknemers en jongvolwassenen die op zoek zijn naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte huis. Deze studio’s met hoge plafonds maken meteen indruk! Ze zijn volledig vernieuwd, zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking en beantwoorden daardoor aan de strenge energienormen.

Toplocatie!

Residentie Katarina beschikt over een interessante strategische ligging (slechts 450meter van het Station van Leuven). Residentie Katarina is een gebouw dat door o.a. z’n hoge plafonds meteen indruk maakt. Inclusief aparte en eenvoudig toegankelijke fietsenstalling. Alle units beschikken overeen eigen, moderne badkamer met douche, lavabo en hang-wc met dubbele spoelfunctie.

Prijzen en beschikbaarheid

De wooneenheden worden verhuurd aan universiteitsstudenten, (internationale) zakenlui en jong-professionals die houden van het comfort, de ruimte van de units en de strategische ligging.

De prijzen variëren van €670  tot € 895

Neem met ons contact op om de beschikbaarheid van de units te controleren.