Residentie Stroike!

Deze residentie, met zes volledig bemeubelde units (4 studio’s en 2 duplex-kamers) biedt het perfecte antwoord voor het diverse publiek dat op zoek is naar een ruim, hoogwaardig afgewerkt thuis. De units zijn volledig vernieuwd, ze zijn voorzien van een kwalitatieve afwerking en beantwoorden aan de strenge energienormen. Residentie Stroike is bovendien bijzonder strategisch gelegen, in een uitzonderlijk stukje Leuvens erfgoed.

Toplocatie!

De toplocatie van Residentie Stroike (Mussenstraat, Leuven) maakt van deze units een bijzonder interessante uitvalsbasis: op een steenworp van de historische binnenstad, op slechts 1.000 meter van de KU Leuven, 500 meter van het Monseigneur Ladeuzeplein, en op slechts 12 minuten fietsen van IMEC! De Mussenstraat, waar Residentie STROIKE gevestigd is, heeft dat typische volkse woonbuurt-karakter dat herkenbaar is door de kasseien en planten op straat en de meestal kleine, vaak kleurrijke arbeiderswoningen.

Prijzen en beschikbaarheid

De studio’s en studentenkamers worden doorlopend verhuurd aan universiteitsstudenten, (internationale) zakenlui en jong-professionals die houden van het comfort, de ruimte van de units en de strategische ligging.

De prijzen variëren van € 595 tot € 765.

Neem met ons contact op om de beschikbaarheid van de units te controleren.