Residentie Promenade!

In hartje Leuven, centraal gelegen, maar precies ver genoeg weg van de drukke verkeersassen, staat Residentie Promenade. Deze 6 studio’s in de Wandelingstraat vormen de perfecte oplossing voor universiteits- en doctoraatstudenten, internationale studenten en zakenlui die op zoek zijn naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte thuis. Deze studio’s zijn volledig nieuw, ze zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking en beantwoorden daardoor aan de strenge energienormen.

Toplocatie!

De toplocatie van Residentie Promenade (Wandelingstraat, Leuven) maakt van deze wooneenheden een bijzonder interessante uitvalsbasis voor de potentiële huurders: op een steenworp van de historische binnenstad en de Vismarkt, in de onmiddellijke nabijheid van de Dijle, op amper 490 meter van de KUL en slechts op 10 minuten fietsen richting IMEC.

Prijzen en beschikbaarheid

De studio’s worden doorlopend verhuurd aan universiteitsstudenten, (internationale) zakenlui en jong-professionals die houden van het comfort, de ruimte van de units en de strategische ligging.

De prijzen variëren van € 675 tot € 850.

Neem met ons contact op om de beschikbaarheid van de units te controleren.